Останні дослідження показують, що близько 87% жителів України?? вважають екологічні питання досить важливими. В відношенні до проблем навколишнього середовища українці показують себе як справжні європейці.

Результати дослідження? також свідчать, що в цих питаннях повна суспільна думка між жителями різних регіонів України – дані практично не відрізняються залежно від місця проживання опитуваних: у Києві, на заході, у східній, у центрі, на півдні та в східній частині України.

Особливо цьому аспекту приділяють увагу молоді? люди від 25 до 35 років. Зв’язують це з тим, що в цьому віці створюються сім’ї і питання екології часто виходить на перші місця. Це той фактор, який визначає здоров’я майбутніх дітей і як наслідок – майбутнього покоління.

Відповідно, така ситуація впливає на питання житла?. Все більше і більше українців дивляться бік передмістя. Де, окрім чистого повітря, як правило, ціна більш прийнятна, ніж в межах міста. Тим самим таке житло більш доступне, для молодих сімей.

Позитивно відбивається ця тенденція і на забудовників, для яких вести справу пригороді легше, ніж у містах. Освоїти нову землю за містом набагато легше як юридично, так і фізично, що, в свою чергу, приємно відображається на вартості.

Так, сьогодні молоді люди все частіше ідентифікують зелену екосистему – для проживання, а шумне місто – для роботи.

Статті по темі

Залишити коментар

Ваш Email не зареєстрований.